Armbånd, øredobber Og Mer: En Guide Til Smykker

Smykker er mer enn et enkelt tilbehørsvalg for de fleste. I mange tilfeller er smykker også en stor investering. Med noen få enkle trinn kan du beskytte både utseendet og verdien av smykkekolleksjonen din. Denne artikkelen inneholder noen nyttige og effektive tips for å opprettholde favorittsmykker.

Hold dine skjøre steinsmykker lagret i separate bokser, vekk fra de andre brikkene, for å forlenge levetiden til disse steinene. Du vil ikke at de skal bli scuffed eller ødelagt, ved å være i direkte kontakt med sterkere og hardere smykker stykker. Prøv å pakke disse skjøre steinene i fløyel eller silke, før du plasserer dem i boksene. Det er best hvis du beholder boksene som de opprinnelig kom inn, for dette formålet.

Hvis du har en lys elfenben hudtone med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegant ut mot en elfenben hudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dyp blå.

Møtende verftet-salg er en fin måte å bygge opp en samling av smykker. Mange mennesker selger gamle kostyme smykker for praktisk talt pennies. Dette er en perfekt mulighet til å hamstre på ødelagte brikker som kan repareres eller gjøres om til nye smykker senere. Mange nye vakre stykker av smykker kan bli født av gamle ødelagte brikker. Bruk Yard-Sales til å bygge opp samlingen din.

Meningen bak en diamant er evigheten, at kjærligheten vil tåle. Du kan aldri gå galt når du kjøper diamanter, selv om budsjettet er liten. Hvis du velger en kvalitet metall som 14K gull og en mindre karat diamant i en vakker setting, hvem du gir den til vil ha et gigantisk smil på ansiktet til tross for liten pris.

For å vise fram en grasiøs nakke, prøv å bruke en choker. En choker vil umiddelbart trekke øynene til halsen og kan fremheve det på en rekke måter. Et enkelt bånd choker kan gjøre nakken din ser mer delikat, mens en dramatisk, prangende choker kan gjøre nakken din ser lenger. Hvis du er stolt av nakken, en choker er en fin måte å fullføre noen utseende.

Når du er på ferie, plukke opp et vakkert smykke som en takk til din kone. Hun kan være på ferie, men jage etter barna eller spyle dem ned etter å ha vært på stranden er ingen piknik. Kjøp henne noe for å minne henne om de gode tidene du har hatt sammen på turen.

Shopping for birthstone smykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn én stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og du er fra en flere steinmåned, bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler for en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Sjansen er stor for at du har utviklet et sterkt vedlegg til mange, om ikke alle, av smykkene dine. Nå bør du vite hvordan du holder smykkene trygge og vakre. Å følge disse smykkevedlikeholdstipsene regelmessig er den enkleste måten å beskytte investeringen din i smykkekolleksjonen din, samtidig som du holder hvert stykke så imponerende som det var den dagen du kjøpte det.

Kjøpe Kvalitetssmykker