Hvor Du Kjøper Smykker Kan Gjøre En Stor Forskjell

Med gullpriser til skyhøy verdi akkurat nå, kjøper mange mennesker gull som en investering. Hvis du kjøper gullsmykker fra et privat salg, er det en mulighet for at du bare kan ende opp med å investere i «idioter» gull. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om å kjøpe smykker og hvordan du kan redde deg selv fra å bli lurt.

Når du er shopping for smykker, sørg for at du spør din gullsmeden den «riktige» spørsmål om sine varer. Du må diskutere ting som diamant karakterer. Du må også spørre hvem sorteringsmaskiner er av deres brikker. Finn ut hva deres utdanning og erfaring er, og se hva garantiene er på hva deres karakterer er.

Kjøp fargerike smykker for å pare med de samme svarte klærne. Den samme lille svarte kjolen kan virke som et helt nytt og spennende antrekk bare ved å legge til forskjellige tilbehør. Fargerike smykker vil skille seg ut mot en mørk farge, samt gi deg et dynamisk utseende.

Vet hva du leter etter, når du først kommer til butikken. Hvis du er godt forberedt på ditt besøk til gullsmeden, vil du være mindre sannsynlig å gjøre impulskjøp hvis muligheten oppstår. Ha en plan og hold deg til det, for å sikre at du holder deg i budsjettet og på sporet.

Hvis du er ny på å lage wire smykker, øve med kobbertråd eller håndverk wire før du går videre til sterling sølv. Det er en læringskurve når det gjelder å lage wire smykker, og det er sannsynlig at du må prøve noen ganger før du får det riktig. Sterling sølv er dyrt og starter med det materialet er ikke veldig kostnadseffektivt.

Når du lærer en ny smykke-Making teknikk, bruk billigere materialer. For eksempel, hvis du lærer wire teknikker, plukke opp noen aluminium eller kobber wire fra en lokal håndverket butikken, i stedet for å bruke Sterling sølv wire. Dette vil hjelpe deg å få verdifull praksis du trenger for å mestre teknikken, mens sparing lommeboken. Hvis du rotet opp på topp kvalitet materialer, kan de bli ubrukelig.

Se edelstener i riktig belysning, med riktig bakgrunn. Diamanter eller andre edelstener bør aldri vises på en svart bakgrunn. Svart bakgrunn endre din oppfatning av en Gems ekte glans og farge, så du kan gjøre et kjøp, og senere innser at steinen er ikke så klar og perfekt som du opprinnelig antatt.

Når du går å lage en ny smykker kjøp, må du gi deg selv et strengt budsjett. Det kan være svært enkelt å overspend på en fantastisk stykke skinnende smykker. Det vil være mye vanskeligere å nyte senere hvis du ikke holder deg til dine egne budsjettmål.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, investerer mange mennesker i gullsmykking i dag som svar på at verdien er så høy. Hvis du ikke vet mye om gullsmykker, kan du bare ende opp med å bli lurt til å kjøpe «idioter» gull. Bruk tipsene fra denne artikkelen, for å hjelpe deg med å plukke ut autentiske gullsmykker av høy kvalitet.

Kjøpe Kvalitetssmykker