Gamle smykker kan føles utdatert, tarnished, og vel, bare vanlig gammel. Men det trenger ikke å være slik. Vintage er veldig «i» i disse dager, og mange gamle stykker kan bli omgjort til noe nytt med bare en liten mengde arbeid. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste tipsene for å re-purposing dine gamle stykker.

Hvis du sitter fast på hvilken gave du skal kjøpe for en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen bærer i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ikke noe verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør din forskning før du foretar kjøpet.

Smykker sendingen butikker er et flott sted å selge smykker. Forsendelse butikker vil selge smykker for hva du tror er en rimelig pris, og de tar en viss prosent av salget når elementet selger. De vil vanligvis vise det i ca 3 måneder, og da har du muligheten til enten å plukke den opp eller selge den til butikken. Av og til butikken vil holde den på skjermen lenger hvis du spør.

Ikke kjøp smykker som lett kan brytes, eller mottakeren kan ende opp skuffet. Mange anheng kommer i små små kjeder som er så skrøpelige at de bryter med en gang, og hvis din kjære mister sitt nye diamantanheng, vil de bli knust. Hvis kjeden er utilstrekkelig som følger med et anheng, kjøp en større kjede eller bare kjøp et annet anheng!

Hvis du planlegger en tradisjonell bryllup, så du kan ikke gå galt med perler! Du kan ha dem på Tiara din, bruke dem som Stud eller Dingle øredobber, har en nydelig «Y» halssmykke prydet med dem, eller til og med en perle og Swarovski krystall armbånd. Blå perler er en utmerket måte å få virkelig tradisjonelle, eller låne din mors eller bestemors singel strand kjede.

En del av å velge bryllupet smykker bør ta hensyn til når du skal gifte. Glitrende smykker, som hengende diamanter, ser best når lyset kommer fra alle retninger, som det ville i en natt seremoni eller mottak. Dagtid bryllup, spesielt utendørs, pleier ikke å markere denne typen smykker også.

Når du trenger penger raskt kan det være lurt å vurdere å selge smykker til en lokal pantelånerbutikk. Mange pantelånerbutikker vil tillate deg å selge smykker til dem, og så gir de deg en viss tid til å komme tilbake for å hente den. Det er en måte å få pengene du trenger med muligheten til å få smykker tilbake hvis du velger.

Rengjør diamanter hjemme mellom gullsmeden rengjøring. Du kan enkelt, og billig, holde diamanter glitrende så lyse som alltid. Alt du trenger å gjøre er å få en liten mengde tannkrem og sette den på en tørr klut. Gni steinen helt. Skyll og nyte avkastningen av gnisten.

I denne artikkelen har vi hjulpet deg ved å gi noen tips om hvordan du re-purpose gamle smykker. Hvorfor kaste ut de bitene når du kan gjøre dem til noe du elsker? Med bare litt arbeid, minimal kostnad, og knapt noen innsats, kan du gjøre smykker stykker nye igjen.