Slik Handler Du De Beste Smykkene

Shopping for smykker kan være en vanskelig oppgave hvis du ikke er sikker på hva du leter etter. Hvis du kjøper selv, kan du vite hva du liker, men du kan ikke velge. For noen andre trenger du kanskje ideer om hva du skal få. Les denne artikkelen for tips om shopping for smykker.

Når du handler for stein smykker, må du bli utdannet på alt å se etter. Gullsmeden din kan hjelpe deg med hva og hvordan du ser på steiner for å sikre at du kan skille dårlig fra god kvalitet. Denne typen utdanning kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger uten så mye hjelp når du er smykker shopping.

Hvis du ikke er så glad i å ha på deg et bryllup eller forlovelsesring på fingeren, kan du alltid sette den på en kjede. Dette er en sikker måte å sikre at ringen ikke faller av. Også ved å sette ringen på en kjede, vil den ikke være i veien for dine daglige aktiviteter.

Rengjør turkise smykker med varmt vann og en myk tannbørste. Bruk aldri kjemikalier på turkis, da det er svært utsatt for skade. Bare lett skrubbe den og tørke den med en myk tørr klut kan holde turkis ren og uskadet, slik at den kan vare mye lenger enn om du skulle bruke noen løsninger.

Vit hva du skal spørre selgeren om. Finn ut om edelstenen du er interessert i er naturlig, syntetisk eller imitasjon. Naturlige perler koster mest fordi de har en høyere kostnad for å oppnå dem. Syntetiske perler er menneskeskapte og er lettere å få, så de er billigere. Imitasjoner er den billigste totalt sett, men selvfølgelig er de ikke av beste kvalitet.

Vurder hvilket edelt metall du skal velge for ditt forlovelsesringkjøp. Etter innstilling og stein, gjør den type metall du velger ringen din unik. Du bør være oppmerksom på eventuelle smykker som din vennen bærer for å fullt ut forstå hennes preferanse. Noen kvinner liker hvite metaller, mens andre setter pris på gult.

Herd den grønne huden på kobbersmykker lett. Når du bruker smykker som har en kobberbase, kan du snart bli en marsboer. Det grønne er forårsaket av metalloksidasjon. Stopp den i sporene ved å bruke klar neglelakk på en smykkeoverflate som vil berøre din nakne hud.

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, mesteparten av tiden kan du gjøre en større uttalelse med mindre. Velg dristige, dramatiske stykker, men begrens deg til å bruke en eller to om gangen. Et sofistikert par lysekrone øredobber kan sette av et antrekk på egen hånd, og noen ganger en prangende cocktail ring er den eneste glitter du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Hvis du kjøper smykker til noen andre, kan det være en god idé å handle for deres birthstone. Å kjenne sin favoritt (som rubin, smaragd eller diamant) kan også være nyttig. For deg selv, sørg for at du plukker noe som uttrykker deg. Husk disse tipsene neste gang du går shopping for smykker.